Utbildning & Rådgivning

Efter att ha arbetat som produktchef, försäljningschef, marknadschef, VD och CEO under mer än 30 år har Thomas
en gedigen erfarenhet och kunskap att gräva ur. Med ett annorlunda sätt att angripa utmaningar och möjligheter är han alltid
en tillgång att ha med i diskussioner kring företagande och ledarskap. Boka in Thomas som bollplank till er ledningsgrupp, styrelse eller i andra kommersiella sammanhang. Alla företag har nya möjligheter som är outnyttjade. Thomas har ofta lätt att se dom.

Referenser:

Med ett genuint intresse för människor som kryddas med ett starkt strategiskt tänkande i kombination med kundfokus som få har är det en ynnest att få ha med Thomas som arbetande i styrelsen för GW Greiff & Co AB. Sist men inte minst, Thomas är en sann entreprenör med unika erfarenheter från sin fantastiska resa med att bygga OBH Nordica till en framgångssaga. Tack för all inspiration!Tomas Olsson, Styrelseordförande GW Greiff & Co AB  (importerar och marknadsför TUXER sportkläder)

 

Efter att ha samarbetat med Thomas under 10 år, och tillsammans med honom
producerat OBH Nordicas reklamfilmer, har jag mycket goda erfarenheter när det
gäller hans kreativa och lösningsorienterade sätt att arbeta. Allt sedan Thomas sålt och avslutat sin långa karriär hos OBH Nordica (2012) har vi på 360 Film & Television
anlitat Thomas frekvent i samband med nya filmproduktioner och möten med nya, potentiella uppdragsgivare. Vi har och har alltid haft ett enkelt och prestigelöst sätt att samarbeta som jag uppskattar väldigt mycket!
Staffan Edenroth / 360 Film & Television AB

Top